om os

VI PASSER PÅ VORES KUNDER

Syddjurs Vagt er opbygget i alle vagtforhold.

Og det er grunden til, at vi på alle vagtområder, tilbyder udelukkende kvalitet.

Syddjurs Vagt har 20 års vagt erfaring.

Vi er ISO 9001:2015  certificeret og medlem af Sikkerhedsbranchen i Danmark.


Det har vi valgt for at skabe fuld tillid mellem Syddjurs Vagt og vores kunder.

Giv os et ring på døgntelefon: 24 24 05 06


Syddjurs Vagt er opbygget i vagtforhold, og det er grunden til at vi på alle vagtområder, tilbyder udelukkende kvalitet.

Vi har på Djursland samarbejde med mere end 30 forskellige installatører.   Vi er FE- godkendt og har rød klasse kompetance opgaver. Det fortæller i sig selv at vi forstår at markedsføre og uddelegere vores vagt ansvar.


Syddjurs Vagt er beliggende i hjertet på Djursland og vi stopper mange indbrud  (ofte sammen med Politi). Vi har gennem tiden, anholdt mange indbrudstyve og overleveret dem til politi. 


Flere gange stak tyvene af, men vi hentede dem op omkring Horsens, Skanderborg m. fl. Og tilbageleverede det stjålne udstyr til vores kunder. En af vores kunder udbad sig dokumentation,  som de fik ved at rette henvendelse til Århus Politi hvor det ovenstående beskrevet blev bekræftet korrekt.  


Vores mål er at stoppe indbrudstyve og overfaldsmænd så vores kunder kan vide sig trygge og sikre. Vi oplever desværre som tiden går, en markant større stigning i indbrud og overfald.


Syddjurs Vagt har specialiseret sig i teknisk udstyr som du kan læse på denne webside (højre margen).

Vi kan oplyse at priserne er helt i bund, til trods for at vores udstyr konkurrencemærssigt er i højeste prisklasse.